mercredi 18 avril 2012

Nouvelles du jour

Hei,

Emme päässeet eilen koneelle, minkä vuoksi ette päässeet katselemaan uusimpia kuvia. Lähdimme bussilla Saintesin kaupunkiin katsomaan Le petit Poucet-näytelmää (Grimmin veljekset). Näytelmän jälkeen palasimme koululle syömään lounasta. Pitkän välitunnin jälkeen pääsimme jälleen bussin kyytiin ja suuntasimme Rochefortiin tutustumaan kuninkaalliseen köysitehtaaseen sekä upeaan Hermione-laivaan. Olimme takaisin koululla illalla ja oli aika lähteä perheisiin syömään illallista. Tänään keskiviikkona ei ollut koulua, mutta olemme juuri lähdössä Sophien kanssa vanhempien järjestämään iltajuhlaan.

Huominen päivä vietetään koululla. Jérémy pitää urheilupajoja ja Sophie ja minä kirjoittelemme runoja lasten kanssa. Lounaan jälkeen koululle saapuu runoilija Carole ja työskentelee lasten kanssa.

Emme pääse koneelle huomenna ja seuraavana päivänä onkin kotimatkan aika. Joten, me näemme perjantai-iltana lentokentällä. Lähettäkää tekstiviestejä, jos tulee kysyttävää. Mukavaa loppuviikkoa teille kaikille! Meilläkin on mukavaa...

Anne ja Jérémy

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire